Training Onderhandelen 1

Je onderhandelt bijna iedere dag; met je collega, je leidinggevende en natuurlijk met zakenpartners. Onderhandelen is een vaardigheid, en vaardigheden kun je aanleren én verbeteren. Daarom trainen topsporters ook dagelijks.

Bij onderhandelingen bereid iedereen zich vooral voor op de inhoud. En dat is goed. Maar er zijn meer aspecten waarmee je, door een gedegen voorbereiding, je resultaten kunt verbeteren.

Open inschrijving Onderhandelen 1

Op 2 februari 2021 geef ik een onderhandelingstraining. De training duurt een dag en staat in het teken van het professioneel voorbereiden van onderhandelingen en hoe een goede voorbereiding je resultaten verbetert. Hiervoor heb ik het SCOHR-model ontwikkeld.

In de vervolgtraining ‘Onderhandelen 2’ gaan we dieper in op de onderdelen: strategie, uitvoering en afronding. Deze zal waarschijnlijk in maart 2021 plaatsvinden.

Voor wie is dit interessant?

Deze training is geschikt voor mensen die binnen en buiten hun organisatie onderhandelen. Bijvoorbeeld; directieleden, HR-functionarissen, leidinggevenden, vertegenwoordigers en (lokale) politici.

Inhoud

Tijdens de training behandelen we het SCOHR-model. Dit is een model dat helpt de onderhandelingen goed, gestructureerd en op alle onderdelen voor te bereiden. We behandelen theorie, oefenen bepaalde onderhandelingssituaties en bespreken beroemde onderhandelingen om e.e.a. inzichtelijk te maken.

Resultaat

Na deze training ben je in staat om zelfstandig je onderhandelingen goed voor te bereiden op alle relevante onderdelen. Je kan bewust kiezen voor en switchen tussen stijlen en gedrag tijdens de onderhandelingen. Met als gevolg dat je resultaten in onderhandelingen zullen verbeteren.

Datum: Dinsdag 2 februari 2021 van 09.30 tot 17.00 17.00 tot 18.00 netwerkborrel
Locatie: Zwolle, Zwolse Theaters
Kosten: 489,- ex. btw per deelnemer
Groepsgrootte: Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers
Aanmelden: via www.scohr.nl/aanmelden

Als de betaling is ontvangen is je inschrijving definitief.

Siward Swart – ruim 20 jaar ervaring als onderhandelaar –

Sinds 1997 ben ik professioneel betrokken bij onderhandelingen. In die tijd heb ik veel geleerd en veel ervaring opgedaan. Ik weet wat werkt en wat niet. En het werkt om je op meer aspecten voor te bereiden dan alleen de inhoud. De processen zijn identiek of je nu onderhandelt met een individu of met een multinational.

Je kunt telefonisch (06-22393017) of via mail (siward@scohr.nl) contact opnemen als je vragen hebt.